Win een originele Leuthard strap

De Thomas Leuthard strap is een begrip in de straatfotografiewereld. Met de lekkere retro look past deze camerariem erg mooi bij de hedendaagse systeemcamera's, zoals bij de Olympus OMD5 Mark II op onderstaande foto. Hij misstaat ook niet bij een DSLR of compactcamera. Op onderstaande foto zie je hem met de Olympus OMD5 Mark II.

In samenwerking met Thomas Leuthard mogen wij zo'n prachtige zwart-witte retro Leuthard strap weggeven aan een lezer van straatfotografie.nl. Kijk voor de specificaties van de straps op de strap-website van Thomas.

Het enige dat je moet doen, is in een commentaar onder deze blog aangeven waarom JIJ deze strap zou willen winnen. Straatfotografie.nl kiest de winnaar met de meest originele reden.

Vermeld duidelijk wie je bent en noem eventueel je emailadres. We kunnen niets weggeven aan een anoniem persoon :-)

Zondag 25 september a.s. is de laatste dag dat je kunt reageren!