Workshop straatfotografie Istanbul.

Straatfotografie.nl biedt een workshop straatfotografie in Istanbul aan met docenten Arjen Zwart en Marcel Kollen. 

Van 26 tot en met 30 september 2016 geven fotografen Arjen Zwart en Marcel Kollen een WORKSHOP STRAATFOTOGRAFIE in ISTANBUL.

Op straat met de fotografen Arjen Zwart en Marcel Kollen is een nieuwe workshop gericht op het maken van foto's op straat, waarbij we leren om buiten onze comfort zones te treden. Istanbul is één van de meest opwindende steden in de wereld als het gaat om straatfotografie. Tijdens deze workshop helpen Marcel en Arjen u waar en hoe u goede straatfoto's kunt maken.

Door middel van tactieken en strategieën zult u een beter begrip krijgen wat er nodig is om kansen te creëren of om het beste uit een situatie te halen. Elke dag fotograferen de deelnemers in paren of op hun zelf. Om te zien hoe Arjen en Marcel werken, wisselen zij iedere dag met één van de deelnemers om samen op pad te gaan. Aan het eind van elke dag komt iedereen bij elkaar om het gemaakte werk te editen en te bediscussiëren. We motiveren de deelnemers en geven advies bij het werken aan een persoonlijk project met als eindresultaat van deze workshop: een foto-essay. 

Doordat met kleine groepjes wordt gewerkt, is er met iedere deelnemer veel interactie en voldoende aandacht. Arjen en Marcel observeren de manier waarop elke deelnemer werkt met de camera en hoe zij of hij het onderwerp benadert. Ze geven persoonlijk advies op het verbeteren van jouw fotografie.

Documentaire fotograaf Arjen Zwart woont en werkt al meer dan 10 jaar in Istanbul. Bekijk zijn website.

Fotograaf Marcel Kollen ontwikkelde door zijn reizen een passie voor straatfotografie en de schoonheid van de alledaagse gebeurtenissen. Na een opleiding fotografie en masterclasses (waaronder in Istanbul) door een Magnum fotograaf, fotografeert hij in de typische documentaire stijl. Bekijk zijn website.

Vóór de workshop zullen we alle praktische problemen met de deelnemers bespreken: de camera en computerapparatuur, vliegtickets, visa, huisvesting en andere regelingen.

Onze workshops zijn strikt beperkt tot 12 deelnemers. Istanbul is een zeer populaire workshop en reisbestemming, dus boek vroeg om teleurstelling te voorkomen.

De workshop wordt in de Engelse taal gehouden.
Kosten workshop 600 € per persoon.  De inschrijving sluit op 10 september.
Reis- en verblijf kosten zijn niet inbegrepen.

Mocht u belangstelling hebben dan kunnen wij u meer informatie over reis, verblijf en het dagelijks program toezenden.

Gebruik voor meer informatie of voor aanmeldingen de aanmeldbutton hieronder.

Onderstaand vind je wat voorbeelden ter inspiratie. Klik op een foto om ze in groot formaat te bekijken..