Workshops straatfotografie.

Straatfotografie.nl biedt workshops straatfotografie aan met docent Fokko Muller. 

Fokko Muller is een ervaren internationale straatfotograaf die sinds 2013 workshops aan particulieren, fotoclubs en bedrijven geeft.. Naast workshops geeft hij lezingen over straatfotografie, heeft hij het fotoboek - The Street - gepubliceerd en waren zijn foto's op meerdere plekken in de wereld te zien op exposities. Hij is officieel Olympus VisionairZoom.nl raadt hem aan als ervaren straatfotografiedocent. Hij is mede-auteur van het Praktijkboek Reisfotografie en eigenaar van straatfotografie.nl. Hij heeft een eigen blog en schrijft regelmatig over straatfotografie voor fotoclub.nl en straatfotografie.nlHij is een ervaren coach/mentor van straatfotografen.

Straatfotografie leer je door op straat te zijn met je camera. Zelfvertrouwen en durf krijg je door met de camera dichter bij de mensen te komen die je wilt fotograferen. Veel fotografen vinden dat spannend en de drempel die ze voelen lijkt soms onoverkomelijk. Dat is logisch en normaal, want straatfotografie is ook spannend. En dat maakt het juist zo leuk! 

Heb jij weinig zelfvertrouwen op straat?
In de groepsworkshop Fundamental van Fokko Muller krijg je praktijkopdrachten waardoor je kennis maakt met verschillende soorten straatfotografie en technieken. Je leert hoe je die drempel kunt verlagen.

Wil jij weten hoe je jouw straatfoto's sterker en interessanter kunt maken?
Straatfotografie gaat over kijken en zien. Een aantal opdrachten in de groepsworkshop Fundamental is er op gericht om meer op de omgeving te letten en die omgeving mee te nemen in je foto’s. Daarmee kun je jouw straatfoto’s interessanter maken en op een hoger peil brengen.

Wil je echt creatievere straatfoto's maken en dichtbij mensen komen?
Dan is de workshop Advanced op jouw lijf geschreven. Met de praktijkopdrachten kom je echt dichtbij mensen en leer je beweging en dynamiek in je foto's te brengen. Creatievere straatfoto's is het resultaat.

Video: Nina Mulder

Je doet mee aan een groepsworkshop en toch zorgt Fokko Muller dat er tijdens de workshop voor iedere deelnemer gelegenheid is om specifieke wensen te bespreken of bepaalde dingen uit te proberen. Je docent heeft geen geheimen en deelt graag al zijn kennis op het gebied van straatfotografie.

De tijdens de workshop gemaakte foto’s kun je delen in een exclusieve Facebook groep. Binnen deze Facebook groep kun je contact houden met andere deelnemers van de workshop.

Na afloop van de workshop ontvang je een ePaper met praktijkopdrachten en technieken. Dit document bevat tevens veel informatie over straatfotografie en verwijzingen naar interessante websites.


KIES UIT 2 VERSCHILLENDE GROEPSWORKSHOPS:

Fundamental

  • Introductie tot straatfotografie

  • Niveau beginner tot half-gevorderd in straatfotografie

  • Veel praktijkopdrachten op straat

  • Duur 4 uur

  • Prijs 100,- Euro (inclusief 2 drankjes)

zaterdag 13 oktober amsterdam (VOL - WACHTLIJST)

zaterdag 27 oktober rotterdam (VOL - WACHTLIJST)
 

Uitgebreide informatie en boekingen: klik op Fundamental 

Advanced

  • Vervolgcursus straatfotografie

  • Niveau half-gevorderd tot gevorderd in straatfotografie

  • Veel praktijkopdrachten op straat

  • Duur 4 uur

  • Prijs 125,- Euro (inclusief 2 drankjes)

Programma voor 2019 wordt in november bekend gemaakt.

Uitgebreide informatie en boekingen: klik op Advanced

 

Alle types workshops kun je volgen met een eigen groep (fotoclub, vriendengroep of bedrijf). Als je minimaal 6 mensen bij elkaar krijgt, dan kun je in overleg met Fokko Muller een afspraak maken voor jouw groep.

Fokko Muller geeft ook prive workshops. Meer informatie: prive workshops.

Banner foto door Franklin Plein