Wie en wat is straatfotografie.nl

Straatfotografie.nl is een platform voor straatfotografen en voor liefhebbers van straatfotografie. Straatfotografie.nl wil inspireren en wil fotografen en foto's van eigen bodem de ruimte geven. Straatfotografie.nl wil ook de mogelijkheid bieden om straatfotografen met elkaar in contact te brengen. 

Sinds januari 2016 is straatfotografie.nl eigendom van Fokko Muller. Hij zal regelmatig blogs schrijven over straatfotografie en met tips en tricks komen. Mooie straatfoto's zullen niet ontbreken en met de rubriek HIGH5 kunnen straatfotografen hun vijf mooiste foto's op de website tonen. In de agenda vind je interessante evenementen, zoals festivals, tentoonstellingen of een spontane photowalk. Jouw inbreng stellen we op prijs!

De website biedt de mogelijkheid voor straatfotografen om hun fotoboek of ebook aan te prijzen. Daarnaast kun je op de lijst met straatfotografen komen met een link naar je website. 

Geef je workshops straatfotografie of nabewerking (Lightroom), dan kun je deze aanbieden op straatfotografie.nl

Als je een bijdrage wil leveren of als je ideeën hebt voor de website, neem dan contact op via het contactformulier of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.