Straatfotografie.nl organiseert fotofeatures op Instagram.


Het thema voor de volgende fotofeature is: kleur.

Het voorjaar is in aantocht en daarom gaan we op zoek naar jouw beste straatfoto’s met fraaie kleuren. Tag jouw Instagram foto’s met de hashtag #sfnl_kleur en volg @straatfotografie.nl. Je maakt hiermee kans op een feature en de winnaar krijgt een vermelding op deze pagina! Je kunt meedoen met het thema kleur t/m zaterdag 6 april.


winnaar fotofeature maart 2019: silhouetten

We waren in maart 2019 op zoek naar je mooiste foto met silhouetten. We feliciteren Patrick Dreuning met het winnen van het #sfnl_silhouet thema met onderstaande foto:

Patrick Dreuning sil.jpg

winnaar fotofeature februari 2019: straathonden

We waren in februari 2019 op zoek naar je mooiste foto met straathonden. We feliciteren Merel Schoneveld met het winnen van het #sfnl_hond thema met onderstaande foto:

merel.jpg

Fotofeature - beste straatfoto van 2017- inzending gesloten!

Januari 2018: we waren op zoek naar jouw beste straatfoto van 2017.

De winnaar is Benny van den Bulke! Van harte gefeliciteerd!

Foto: Benny van den Bulke

Foto: Benny van den Bulke

Benny krijgt het prachtige boek "Praktijkboek reisfotografie" van uitgeverij Birdpix. Dit boek bevat o.a. een hoofdstuk over straatfotografie geschreven door Fokko Muller. De winnende foto krijgt ook een plaats in de eregalerij van de fotowedstrijden op deze website!

Hieronder vind je de shortlist van 10 fotografen (in willekeurige volgorde) met hun foto's. Klik op de foto om te zien wie de fotograaf is:

Kijk voor alle deelnemende foto's met hashtag #sfnl_2017 op Instagram