Nieuwe start voor straatfotografie.nl

Foto: Fokko Muller

Een nieuwe start voor straatfotografie.nl !

In 2012 begon Roderick Eeninkwinkel de website straatfotografie.nl. Er verschenen regelmatig interessante blogs en de website bood informatie over straatfotografie. De Facebook pagina en twitteraccount werden door veel liefhebbers van straatfotografie gevolgd.

Het laatste half jaar werd het helaas stil op de website en op de sociale media. Dat gaat vanaf NU veranderen!

Fokko Muller heeft het domein straatfotografie.nl overgenomen!

Fokko heeft veel plannen om de website nieuw leven in te blazen. De website krijgt een nieuw jasje en we beginnen met een schone lei. Nieuwe blogs, foto's van jou, tips en tricks, een agenda voor evenementen en tentoonstellingen, interviews, gastblogs, workshops straatfotografie, boeken, etcetera.

Straatfotografie.nl gaat weer een platform worden voor straatfotografen en voor liefhebbers van straatfotografie. Een bron van wetenswaardigheden en mooie foto's! Ook een plek waar fotografen in contact kunnen komen met elkaar.
De website is nog aardig 'leeg'. Het opbouwen van de inhoud van de website gebeurt de komende tijd. We hebben jullie lezers daar hard voor nodig. Houd de aankondigingen en berichten op onze Facebookpagina in de gaten!

De Facebookpagina en Twitteraccount van straatfotografie.nl worden vanaf nu actief beheerd door Fokko. 

Meld je aan op onze nieuwsbrief zodat we je regelmatig op de hoogte houden van nieuwe berichten op de website. Je vindt de aanmeld link onderaan de website.