Back to All Events

Fotofestival aan de Maas - Nederlands Fotomuseum Rotterdam


Fotofestival in een nieuw jasje

Voor het eerst brengt het Fotofestival aan de Maas in het voorjaar van 2018 de beste Nederlandse amateurfotografen samen in een expositie in het Nederlands Fotomuseum. Dat is uniek! We richten ons op álle 200.000 serieuze vrijetijdsfotografen in Nederland. Dat is een stevige verandering ten opzichte van eerdere edities, maar we gaan er voor! Noteer alvast: donderdag 10 tot en met zondag 13 mei 2018.

Om er een echt festival van te maken zijn er naast de expositie in het Fotomuseum tal van kleinere exposities op het naburige en sfeervolle Deliplein. Voor liefhebbers zijn er interessante lezingen en openbare portfoliobesprekingen. Een interessant festival dus op de Kop van Zuid en Katendrecht, hartje Rotterdam.

Geen centraal thema, onderwerp of genre, maar wel een vorm: we gaan op zoek naar de mooiste series.

Meer informatie en de exacte openingstijden op de website van het Fotofestival.

Later Event: May 12
Urban Photo Race - Rotterdam