May
26
to May 27

Fotofair 2018 - Beekse Bergen Hilvarenbeek

De Fotofair wordt ook wel omschreven als het grootste foto- en video evenement van de Benelux. Het evenement wordt in 2018 gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 mei. De locatie is net als voorgaande jaren het Event Center van Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek. Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als u wilt kunt je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om uw camera bij de hand te houden!

Zaterdag en zondag om 15:30 lezing straatfotografie door Olympus Visionair Fokko Muller op locatie binnen nr. 21.

View Event →
May
10
to May 13

Fotofestival aan de Maas - Nederlands Fotomuseum Rotterdam

Fotofestival in een nieuw jasje

Voor het eerst brengt het Fotofestival aan de Maas in het voorjaar van 2018 de beste Nederlandse amateurfotografen samen in een expositie in het Nederlands Fotomuseum. Dat is uniek! We richten ons op álle 200.000 serieuze vrijetijdsfotografen in Nederland. Dat is een stevige verandering ten opzichte van eerdere edities, maar we gaan er voor! Noteer alvast: donderdag 10 tot en met zondag 13 mei 2018.

Om er een echt festival van te maken zijn er naast de expositie in het Fotomuseum tal van kleinere exposities op het naburige en sfeervolle Deliplein. Voor liefhebbers zijn er interessante lezingen en openbare portfoliobesprekingen. Een interessant festival dus op de Kop van Zuid en Katendrecht, hartje Rotterdam.

Geen centraal thema, onderwerp of genre, maar wel een vorm: we gaan op zoek naar de mooiste series.

Meer informatie en de exacte openingstijden op de website van het Fotofestival.

View Event →